La mentida i el menyspreu com a forma de govern

No deixeu de visionar a internet del Ple de juny. Si reviseu la gravació veureu:

  • Mentida i cinisme d’un govern que, després d’ocultar-ho molts mesos, diu que està fent gestions per construir un pas segur sota la via del tren a Corró d’Avall. Des del febrer del 2016, quan es va aprovar una moció d’Esquerra en aquest sentit, el govern ha negat aquesta informació tot i ser preguntat expressament en diverses juntes de portaveus. Potser volien fer creure a la gent que era iniciativa d’ells?
  • Menyspreu als regidors i per extensió als votants quan interpreten de la forma més restrictiva possible el Reglament Municipal prohibint intervencions a aquest regidor i ometent l’obligació de respondre preguntes pendents fetes al govern en plens de mesos anteriors.
  • L’aplom d’un regidor del PSC reconeixent impassible i després d’haver-ho de preguntar dos mesos seguits, que ha facturat i cobrat indegudament del nostre Ajuntament (de tots nosaltres) despeses per hores d’aparcament per fer gestions personals. Sense fer esment a cap intenció de rectificar la factura de la despesa ni de retornar els diners, per cert.

Malauradament, aquest és el govern que tenim. Una llàstima.

Àngel Profitós

Regidor d’ERC