Les obres d’accés al polígon Congost continuen sense arribar

Els mesos van passant i hi ha obres que fa temps que estem reclamant que continuen sense arribar. Durant molt de temps hem reclamat que es facin les obres d’accés al polígon Congost, Sector V, incloses en el conveni signat fa molts anys i que s’haurien d’haver fet quan es va construir la Ronda Nord. Voluntàriament van deixar les obres per fer i ara ens diuen que les duran a terme aviat, però no sabem ni quan ni de quina manera, tot i que el conveni entre ambdues parts diu que es faran immediatament.

D’altra banda, després de molt temps esperant i de reclamar i reclamar, per fi s’estan fent les obres de millora per evitar accidents en el tram de la Ronda Nord comprès entre la carretera de Girona i la de la Roca, on s’han produït molts accidents, alguns mortals, perquè no hi ha separador i els vehicles col·lisionen frontalment amb les nefastes conseqüències que això comporta.

Ara cal esperar que d’una vegada per totes comencin les obres d’accés al polígon Congost, unes obres que ja fa anys que haurien d’estar enllestides.

Francesc Torné Ventura

Portaveu del grup municipal de CpF