2018, més inversions i més impostos

El darrer ple municipal del mes de desembre va servir per aprovar els comptes per a l’any 2018. Un any preelectoral –les eleccions municipals estan previstes per a la primavera de l’any 2019- i per al qual el Govern municipal ha previst un augment significatiu en les inversions. Unes inversions que es materialitzaran, entre d’altres iniciatives, en l’ampliació de la zona esportiva de Llerona, l’acabament del Centre Cultural de Corró d’Avall o la construcció d’un pas subterrani a Bellavista. Alhora, però, el ple també va aprovar un increment de les taxes municipals en un 2 % i de l’Impost de Béns i Immobles en un 4 %. Els pressupostos municipals i les ordenances fiscals, van ser aprovades amb els vots a favor únicament dels regidors del  PDECAT i del PSC, que conformen l’equip de Govern. Pel que fa al deute municipal, es situa al voltant dels 10 milions i mig d’euros.