3a Edició de La Ullals 2017

Ahir diumenge, 26 de novembre, a Corró d’Amunt es va realitzar La Ullals 2017, una cursa popular de canicross, bikejoring i pati, on els protagonistes són els gossos acompanyats dels humans.

Foto: Saúl Alonso

Aquesta tercera edició havia tancat les inscripcions el dimarts anterior a la cursa, però es va ampliar el termini per apuntar-s’hi per la gran demanda dels interessats. Finalment s’hi inscrigueren un total de 117 persones i 123 gossos, comptant amb 91 corredors en canicross, 22 corredors en bikejoring, 10 corredors en patí d’un gos, i 6 corredors en patí de dos gossos. Si ho comparem amb les edicions anteriors cal destacar l’augment en un 40% dels vehicles participants en la cursa.

Els guanyadors en les diferents disciplines han estat:

Canicross femení:

1a. posició, Lali Masriera Arnau
2a. posició, Nusica Cardó Pascual
3a. posició, Marta Bosch Malé
Canicross masculí:

1a. posició, Marcel Gual Andujar
2a. posició, Javier Torres Carrasco
3a. posició, Angel de las Heras López
Bikejoring masculí:

1a. posició, Marcel Gual Andujar
2a. posició, Ramsés Moreno Ruiperez
3a. posició, Andreu Padró Juménez
Bikejoring femení:

1a. posició, Anna Bohigas Bruguera
2a. posició, Marta Malé Bosch
3a. posició, Alexandra Astefanoei
Patí 1 gos:

1a. posició, Marc Gallego Valle
2a. posició, Jordi Angel Terramilans
3a. posició, Lídia Cano i Gorgues
Patí 2 gossos:

1a. posició, Teo Tarifa Lauretta
2a. posició, Sergi Millaruelo
3a. posició, Oriol Cardona Hernàndez

El recorregut es va realitzar pels camins i corriols de Corró d’Amunt, amb un circuit de  Canicross de 6,4 km. i un de bikejoring-patí de 5,7 km. Els participants en van quedar molt contents i en van destacar sobretot l’entorn natural de les Franqueses.

Foto: Saúl Alonso

La Ullals de Llet vol donar a conèixer i potenciar aquest esport entre els més petits,  animar-los a córrer amb els seus gossos i potenciar el lligam entre gos i corredor. Aquest edició va comptar amb 4 infants que van córrer 200m. acompanyats per un adult en la modalitat de canicross.

Si aquesta edició no heu pogut anar a veure La Ullals, el proper 20 i 21 de gener de 2018 el Club Canicross Les Franqueses organitzarà el II Trofeu Múixing les Franqueses del Vallès, prova puntuable per la 12a. Lliga Catalana de Canicross i la 24a. Lliga Catalana de Múixing, on hi esteu tots i totes convidades a veure i conèixer aquest esport.

I recordeu, si voleu saber més sobre què és el canicross, podeu recuperar aquest article de Garbuix.