290 persones a la 17a Caminada Nocturna

CaminadaNocturna2009

La passada nit de 4 de juliol gairebé 300 persones van participar a la 17a Caminada Nocturna que organitza Garbuix. Aquí podeu veure algunes de les fotografies de la caminada… que poc a poc l’agrupació ZOOM! LES FRANQUESES anirà seleccionant. La Caminada es va ambientar en un plató dels anys 20 fent homenatge a la pel·lícula de EL CIRC de Charles Chaplin. També podeu fer un cop d’ull a les fotografies que es van projectar en acabar la caminada aquí.

RECORDA QUE TANT SI HAS PARTICIPAT COM SI NO POTS DEIXAR ELS TEUS COMENTARIS EN AQUEST BLOC…

7 comments

 1. Hola:
  He intetat veure les fotogràfies seguint l’enllaç que hi ha i em surt un missatge dient:

  Esta página es privada.

  i no les puc veure. Com ho podem fer?
  Gràcies per la “caminata”..ens ho vam passar molt i molt bé!

 2. Garbuixaires realment genial, veient les fotos m’atraveixo a dir que ha estat una caminada de pel·lícula!!! Felicitats a tots els que ho feu realitat any rera any.

 3. m’ho he passat pipa. stic encantada d’haver format part d’aq activitat de format tan original i participativa. i espero poder repetir

 4. m’ho he passat pipa. x mi ha estat un plaer poder formar part d’aquesta activitat d’una manera tan original i participativa. espero repetir

 5. Bueno, la meva pregunta envers al any pasat va ser: La revista Garbuix seria capaç de organitzar una caminada, amb una ambientacio millor que la de l’any passat?. La resposta va ser un rotun SI. Aquest any la revista ha organitzat la que per mi es i sera, la millor de totes. Vaig a moltes caminades pero confesso que aquesta es un 11 en una escala del 0 al 10. Es mereixen aquesta matricula honor, ja que un 10 per la caminada i un punt extra per l’ambientacio. Pudeu estar contents amb vosaltres mateixos ja que aquest any ha sigut el MILLOR. FELICITATS, nomes espero i desitgo que l’any que ve en torneu a organitzar un altre. GRACIES PER TOT!.

Comments are closed.