El relleu

Diuen que els cicles existeixen. Existeixen per als equips esportius, però també existeixen per a les entitats, per als partits polítics i per a moltes altres agrupacions. Quan hom es fa el càrrec d’una organització ha de fer-ho amb coherència, valentia i il·lusió. Ha de saber capejar els esdeveniments adversos i ha de perseverar. Ho ha de fer fins a un punt que moltes vegades (potser massa vegades) ens situa prop dels nostres límits. Quan aquest punt és a prop o ja s’ha traspassat cal saber donar el relleu.

El que dóna el relleu pot pensar que encara podria haver seguit una mica més en la cursa, que potser s’equivoca. Però altres vegades, cedir el relleu esdevé una necessitat per tal que vingui algú amb energies renovades i capaç de seguir endavant amb força.

A l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall hi ha hagut un relleu. Un relleu que han pres una colla de gent amb valentia i ganes de tirar endavant la tasca de l’ACC i amb l’objectiu de fer de Corró d’Avall un poble millor i socialment més actiu. És un relleu que val la pena prendre per donar una embranzida a aquest projecte que va començar fa poc més de 20 anys. Uns anys durant els quals massa poca gent ha fet molta feina i que han donat molt bons fruits. Algun dia algú haurà de reconèixer la tasca que s’ha fet durant aquests anys des de l’ACC.

De la mateixa manera avui s’ha de reconèixer i valorar la tasca que s’ha encomanat la nova junta de l’ACC. Ja només per això es mereixen un crit d’ànim de part de tots. Ara, tots ells són els que tenen el relleu.