GARBUIX prepara la 18a Caminada Nocturna per la nit del 3 de juliol

El proper dissabte 3 de juliol tindrà lloc la 18a Caminada Nocturna de Corró d’Avall organitzada per la revista Garbuix i l’Associació Cívica i Cultural. El recorregut de la caminada el podeu seguir en aquest enllaç.

La caminada estarà ambientada enguany en un aeroport i proposa a tots els caminants substituir la fantàstica i tranquila caminada per un incòmode i lleig vol en avió. Les inscripcions s’obriran a partir de les 21:30h i la caminada començarà a les 22h. Us esperem!

Prèviament, l’ACC ha convocat a tots els que vulguin a una botifarrada a les 20h, a la nau de can Ganduxer.

L’any passat, la caminada nocturna va aplegar gairebé 300 persones i va transcórrer dins la temàtica del circ als anys 20…

Per a la caminada d’enguany el sorteig de regals que hi ha al final pot portar un munt de sorpreses impressionants!

One comment

  1. Buenas, jejejeje, l’any pasat no es va fer ambientada al cinema de gran Charles Chaplin????? bueno, de totes maneres no hi ha caminada que no m’hagui agradat, malauradament, aquest any no podre assistir-hi, almenys que l’aplaceu :P. De totes maneres es una llastima. Us desitgo a tots/totes, tan com a organitzadors com a participans, una molt bona caminada i que us ho paseu molt be. Felicitacions a la revista Garbuix per la caminada i les tematiques. Rebeu una cordial salutacio.
    Gracies.

Comments are closed.