CAP INFANT SENSE CONTE 

El projecte literari Cap infant sense conte, l’objectiu del qual és fomentar l’hàbit lector i la creativitat dels infants, ha estrenat, fa poques setmanes, el seu nou web (www.capinfantsenseconte.org) a través del qual es poden descarregar gratuïtament 27 contes i 9 videocontes. La idea és augmentar-ne el nombre.  

A la web es pot trobar informació del projecte, com per exemple, que aquest Sant Jordi es va publicar el novè títol: Compte amb el llop! Se’n van imprimir 50.000 exemplars que s’han fet arribar a escoles, a més de 50 biblioteques, a més de 35 hospitals de Catalunya amb servei de pediatria, CAP’s del Vallès Oriental, entitats socials, etc. 

Els contes es publiquen gràcies a la col·laboració d’empreses, ajuntaments i fundacions que posen el seu granet de sorra perquè milers d’infants puguin gaudir-los, tot llegint-los i pintant-los. 

El projecte Cap infant sense conte s’emmarca, tal com estableix la Convenció sobre els Drets de l’Infant, a vetllar pel dret a una vida digna, al lleure i al joc, i a la participació en activitats culturals i artístiques de tots els infants i adolescents. 

 

Toni Argent 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *