Posem en  marxa l’aplicació BcFranqueses 

Hem posat en marxa l’aplicació “BcFranqueses” per resoldre de forma ràpida i eficaç les incidències a l’espai públic. És una molt bona eina per a la ciutadania i també per al personal que ha de solucionar aquests problemes. És una eina gratuïta, senzilla, fàcil d’utilitzar, molt intuïtiva i permet als veïns i veïnes fer seguiment dels seus registres.  

Es fa imprescindible desCONNECTAR l’inCIVISME, per connectar amb la cura de l’espai públic, perquè tots estimen el nostre municipi. Tots volem passejar per les Franqueses i sentir-nos orgullosos, volem que en els nostres infants juguin en uns parcs nets i cuidats, volem seure en una terrassa i gaudir d’una plaça neta, ens agrada caminar per les voreres sense trobar-nos deixalles o excrements de gossos.  

L’App “BcFranqueses” va més enllà de solucionar les incidències, pretén ser una eina de sensibilització i conscienciació de la cura dels nostres espais, tal com cuidem casa nostra. Aquesta és una responsabilitat col·lectiva i per això continuem treballant en campanyes de sensibilització i el cens de l’ADN dels gossos, perquè és la nostra responsabilitat solucionar els problemes d’incivisme i les incidències a la via pública, però és feina de tots i totes cuidar les Franqueses.  

 

Grup Municipal PSC Les Franqueses