Noticia: Una empresa del municipi col·labora amb l’escultor Jaume Plensa 

Una empresa del municipi col·labora amb l’escultor Jaume Plensa 

L’empresa Metàl·liques Calman, amb seu al polígon número 10 de Bellavista ha estat confeccionant al llarg de les darreres setmanes una de les escultures del reconegut escultor Jaume Plensa. Es tracta d’una gran estructura metàl·lica que representa un rostre femení en actitud serena, molt similar a d’altres obres que tan famós han fet a l’escultor barceloní. La creació de Plensa, tot i que inacabada, es podia veure just al davant de les instal·lacions de l’empresa. 

Aquesta no és la primera vegada que Metàl·liques Calman col·labora amb Plensa, conegut per les seves creacions de gran format que ha repartit per mig món. Ciutats com Los Angeles, Xangai, Melbourne, Londres o Estocolm acullen les seves obres. La trajectòria d’aquest artista ha merescut diversos premis i distincions, entre les quals hi ha la de “català de l’any 2021” o la medalla d’or al mèrit en les belles arts.