Noticia: L’Espolsada celebra el seu 15è aniversari 

L’Espolsada celebra el seu 15è aniversari 

La llibreria l’Espolsada de Corró d’Avall commemora enguany el seu 15è aniversari. El passat 18 de febrer Fe Fernández, fundadora de l’Espolsada i col·laboradora de Garbuix,  ho celebrà amb un acte d’homenatge a Montserrat Roig que comptà amb la intervenció d’Estel Solé, Marina Espasa, Marta Vives i Gemma Ruiz. Un vespre on la llibreria s’omplí a vessar d’amistats, usuaris, escriptores, representants del món editorial… 

L’acte també va servir per fer balanç d’aquests primers 15 anys. Quinze anys durant els quals l’Espolsada s’ha consolidat com una de les llibreries de referència a Catalunya, tal com ho demostra el fet que Fe Fernàndez guanyés, l’any 2014, el III Premi Memorial Pere Rodeja a la millor llibretera, entre d’altres distincions.