La ciutadania és el motor i l’epicentre de treball del PSC Les Franqueses

El nostre despatx és al carrer i és per això que el contacte amb els nostres veïns i veïnes és la nostra prioritat. Reunir-nos amb les entitats, associacions de veïns, casals d’avis, AMPA’s, AFA’s entitats esportives, socials i culturals ens dona la pauta del nostre eix de treball, perquè és en aquestes trobades on coneixem de primera mà quines són les mancances, prioritats i preocupacions del nostre municipi.

Els nostres regidors i regidores mantenen contacte estret amb els franquesins i franquesines, visiten els cinc pobles del nostre municipi regularment i sempre resten al servei de les persones.

Aquesta proximitat amb veïns i les veïnes ens ha permès detectar i solucionar problemes que no estaven resolts ni atesos, i aquesta és la nostra raó de ser al govern de les Franqueses, vetllar pels interessos de tots i totes i seguir treballant per donar qualitat amb la màxima eficiència i eficàcia en la gestió dels nostres recursos.

Proximitat i enteniment a les reunions obertes a tota la ciutadania, per parlar dels problemes que ens preocupen i buscar solucions.

El PSC Les Franqueses sempre al vostre costat.

 PSC Les Franqueses