Feu un cementiri a Bellavista!

Acaba de passar Tots Sants i com cada any he hagut de fer gairebé tres quilòmetres per poder visitar la tomba dels meus familiars. A Bellavista ens diuen que som un poble i que ens n’hem de sentir orgullosos. Tenim un teatre, una biblioteca, un institut, parcs… Tenim de tot, diuen. De tot, excepte un cementiri!

No entenc com encara ningú s’hi ha posat mans a l’obra. No és normal que un conjunt de prop de 10.000 persones hagi de desplaçar-se al cementiri del poble del costat per enterrar als seus difunts. A què esperen els nostres polítics per solucionar-ho? Ja entenc que inaugurar un cementiri no deu donar vots, però és evident que es tracta d’un equipament imprescindible per a qualsevol poble.

No confio en què l’actual Govern faci res per solucionar-ho. Al capdavall ningú ho ha vist com una necessitat fins ara. Però falta poc més d’un any i mig per a les noves eleccions municipals, i  tinc l’esperança que algunes formacions municipals ho inclouran com a proposta per a la propera legislatura.

Josep García