Tornen les festes majors

El primer cap de setmana de juliol els veïns de Bellavista van gaudir de la seva festa major, on s’hi van tornar a veure els Gegants, els Encendraires i els Sardanistes Franquesins, entre altres entitats del municipi. Ha estat una festa major marcada per les restriccions sanitàries, però ben plena d’actes.

Tanmateix, Marata ja ens ha deixat veure el seu cartell confirmant, així, que hi haurà festa major. Les comissions de Llerona, Corró d’Avall i Corró d’Amunt estan treballant perquè les seves també puguin dur-se a terme al llarg d’aquest estiu.

L’any passat les festes majors van veure’s greument afectades per la pandèmia de la COVID-19. Marata i Corró d’Avall van fer alguns actes puntuals, però la resta de les cinc festes majors del municipi van anul·lar-se.

De la mateixa manera que ho ha fet Bellavista, tots els actes s’hauran d’adaptar als protocols que el Procicat marqui en cada moment. El món de la cultura ha estat un dels grans afectats per aquesta crisi sanitària i és d’agrair que aquest estiu es tornin a posar en marxa aquestes festes.