Entitats i associacions, eix principal de treball

“Les entitats o associacions municipals són el nucli de reivindicació cultural, social i econòmica de tots els municipis.”

Pel PSC de les Franqueses les entitats o associacions municipals sempre han estat l’eix principal de treball, ja que sense elles el buit social seria immens.

Són les eines socials que els veïns i veïnes tenim per donar sortida a totes les necessitats i reivindicacions culturals, socials i econòmiques, però en els darrers mesos, una part de les entitats i les associacions de les Franqueses del Vallès han estat abandonades per part de l’equip de govern actual, han rebut un suport insuficient, malgrat l’actual situació de pandèmia viscuda al món. És ara quan més necessiten aquest suport del govern municipal per poder seguir treballant per a tots els veïns i veïnes del nostre municipi.

Per a nosaltres és primordial donar suport i acompanyar el teixit associatiu, i és per això que fem una crida pública per donar solució a aquest abandonament governamental. Els nostres regidors i regidores han estat, estan i estaran sempre al seu costat, escoltant i buscant solucions. És la nostra obligació vetllar pels seus interessos que són els nostres, els de tots i totes.

PSC Les Franqueses