L’impacte del COVID en l’economia 

L’actual situació sanitària ens obliga a cercar les mesures adients per protegir la salut dels nostres veïns i veïnes i per salvar vides 

Tanmateix, no hem de perdre de vista el fort impacte que aquestes mesures estan tenint en molts sectors econòmics, i que han hagut de reduir o cancel·lar l’activitat amb la conseqüent pèrdua de llocs de treball. 

Des de Ciutadans les Franqueses hem arribat a acords a nivell local amb altres formacions en el marc d’un Pla de Xoc municipal per impulsar mesures per pal·liar els efectes sobre l’economia del nostre municipi, però no ens hem quedat aquí; al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats també estem exigint prioritzar els recursos per reforçar el sistema sanitari i ajudar els sectors econòmics que estan patint els efectes de les mesures sanitàries que s’estan prenent per reduir els contagis. 

Des de Cs sempre farem costat als qui, tot i la pandèmia, han de continuar aixecant la persiana dia rere dia, als que veuen com cauen en picat les seves vendes o als que no poden dur a terme la seva activitat amb normalitat. Sempre ens tindran al seu costat i els seguirem defensant a les institucions. 

 

Amador Doncel 

Portaveu i regidor de Cs LFV