Espai Nadó – Espai Infant es reinventa a causa de de la COVID-19

A causa de la nova normativa per l’aplicació de les mesures necessàries per a dur a terme trobades, se’ns fa molt complicat poder programar en espais tancats xerrades, tallers i espais de joc amb la llibertat i tranquil·litat d’abans de la crisi sanitària.

Les famílies de la junta de l’associació ESPAI NADÓ – ESPAI INFANT amb ganes de continuar amb espais de trobades, fidels amb la nostra essència i amb la mirada posada cap al futur, després d’una profunda reflexió valorem que la manera més adient de fer el camí és “a poc a poc” però continuant caminant.

En aquest sentit, ens reinventem; amb una trobada mensual en espais oberts i naturals, horaris més amplis, canvis de plantejament però amb l’objectiu de sempre: fer que les famílies acompanyades dels nostres fills i filles gaudim juntes!

Us anirem informant de les noves activitats a les nostres xarxes d’Instagram i Facebook i al correu electrònic lesfranqueses.espai.nado@gmail.com

Esperem de tot cor que ens acompanyeu en aquesta nova etapa.

Associació ENEI, Espai Nadó-Espai Infant Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.