El comerç i el Covid-19 

Un dels sectors més castigats pel Covid-19 ha estat el petit comerç. Molts han hagut de baixar la persiana sense saber si la tornaran a obrir, alguns han fet ERTO’s, altres s’han buscat la vida en el món online (a vegades és impossible), i els que han obert, amb les mesures de seguretat, també tenen un risc. I tots fent front a unes despeses constants (lloguers, impostos, sous), pendents de les ajudes….. 

I després, què? Quan tot hagi passat serem capaços com a poble, de tornar al carrer i donar suport als nostres veïns comerciants? 

No només prenem decisions cada quatre anys quan votem pel nostre consistori! Quan sortim al carrer, quan comprem a les botigues del poble, també decidim, i donem vida als nostres carrers i permetem que el petit comerç, aquell que és proper, de qualitat, que ens coneix, pugui tirar endavant, i el poble en surt beneficiat. 

Des de LFComerç us volem donar les gràcies a aquells que confieu i utilitzeu el comerç del poble, i us volem dir que, quan tot passi, que passarà!, ens trobareu darrera el taulell, atenent-vos amb el millor somriure i la millor oferta i qualitat que tenim! 

 

LFCOMERÇ