L’Ateneu popular la Tintorera

Aquest mes de gener s’ha posat en marxa un nou projecte sociocultural a les Franqueses. Es tracta d’un espai social on es puguin realitzar activitats culturals, lúdiques o de debat, en la línia dels ateneus existents a Catalunya. La proposta està unint força gent, a nivell individual, de diferents àmbits de l’activisme i d’arreu del municipi, que veuen la necessitat d’aquest espai dinamitzador i plural. La reunió inaugural i constituent va tenir lloc el 12 de gener al local del grup municipal Imagina Esquerra en Comú (IEC), i l’entitat ja compta amb 25 socis. En un inici, l’Ateneu s’ubicarà a la carretera de Ribes 139, seu d’IEC que, veient el seu local infrautilitzat i davant la manca d’espais oberts, col·lectius i autogestionats, veuen compatible obrir la utilització del local a d’altres entitats. En breu, s’iniciarà la remodelació de l’espai i entre març i abril es preveu l’inici d’activitats. Podeu saber més de @ATintorera a Facebook i a Twitter.