Vint-i-cinc anys del Club d’Escacs  

El Club d’Escacs les Franqueses celebra enguany el seu 25è aniversari i per commemorar-ho han decidit impulsar diverses activitats. Entre aquestes, cal destacar la visita al nostre municipi del gran mestre internacional Hipòlit Asís, el qual durant la darrera festa major de Corró d’Avall va jugar diverses partides simultànies a la plaça Joan Sanpera. D’altra banda, el Club d’Escacs ha estat l’amfitrió enguany de les fases prèvies del campionat edats de la zona del Vallès Oriental, Maresme i Osona, però l’activitat més especial tindrà lloc al llarg de les properes setmanes. I és que els dirigents del Club estan preparant un memorial a totes aquelles persones que n’han sigut membres i que ens han deixat. Serà una jornada en què es jugaran partides semiràpides i en què hi haurà ocasió de recordar algunes de les persones que han passat per aquesta entitat.