El pacte dels 26 punts 

El passat dijous 24 d’octubre, el PSC de les Franqueses va signar les principals línies estratègiques d’actuació per al mandat 2019-2023, conjuntament amb Junts per les Franqueses. Aquests punts estratègics aniran acompanyats d’un pla d’acció municipal que garanteixi el compromís i la transparència d’aquest acord de govern. Som dos partits amb una visió totalment diferent respecte a la situació política actual, però ambdós estem d’acord que la nostra política conjunta ha de ser la del nostre municipi. 

Les línies estratègiques d’actuació es resumeixen en vint-i-sis punts, on les millores socials han primat per sobre de la resta, tal i com ho vam avançar durant la nostra campanya electoral. 

Per nosaltres l’objectiu d’aquest acord de govern era i és garantir el benestar dels nostres veïns i veïnes. Volem fer una política municipal de qualitat, on tots ens sentim recompensats amb aquelles demandes que tots els ciutadans i ciutadanes ens van fer arribar amb les seves peticions per aquest mandat. Recordem que, en el cas del PSC de les Franqueses, el programa electoral es va redactar amb les aportacions de tots, i és per això, que ens sentim orgullosos de dir que aquests 26 punts són fruit de l’esforç de tots plegats. 

 

Juan Antonio Corchado

Regidor del PSC