Margarita Pacheco (Contigo): “Vull que el nostre municipi deixi de ser catalogat com un poble dormitori.”

Margarita Pacheco és la candidata de Contigo Somos Democracia. Té 44 anys i està casada. Té estudis de graduat escolar i d’auxiliar administrativa. Treballa com a gestora de comptes en una empresa de missatgeria tot i que fins recentment regentava un petit negoci d’alimentació a Corró d’Avall. Es considera una persona dinàmica, amb caràcter i amb uns ideals clars que diu que està disposada a portar a la pràctica. Aquesta és la primera vegada que presenta la seva candidatura a l’alcaldia encapçalant la llista de Contigo. Entre les seves propostes electorals hi ha la construcció d’un camp de futbol a Bellavista. 

Si soc alcaldessa em comprometo a…?

Gestionar els recursos propis de l’Ajuntament amb transparència, prioritzant en els pressupostos les àrees que milloren la qualitat de vida de les persones que resideixen al nostre municipi.

Què canviaries de les Franqueses?

Afegiria els serveis necessaris a Bellavista, milloraria l’eficiència dels existents, com la seguretat ciutadana, el manteniment dels nostres carrers i la cura de les zones verdes ja que a hores d’ara estan molt abandonades, donar suport al negoci local al qual no se l’escolta i crec que és un pilar important al nostre municipi i intentar aconseguir que el nostre municipi deixi de ser catalogat com un poble dormitori realitzant activitats i, com anteriorment he comentat, el negoci local és important.

I què cal canviar de l’organització municipal?

La motivació del personal laboral i la reorganització dels serveis administratius.

Per quina raó la gent hauria de confiar en tu?

Gràcies a un petit negoci que vaig tenir durant cinc anys vaig poder escoltar les queixes que venien directament dels veïns, i em vaig adonar que la gran majoria tenim queixes relacionades entre si. Per aquest motiu he decidit fer el pas i intentar oferir-li a la gent el poble que desitja.

La dreta i l’esquerra existeixen?

Sí, és clar, cadascuna amb les seves idees. El problema és que estan més preocupats pels seus ideals que pel poble, i la gent vota per tenir un gran municipi i no s’està complint.

Mulla’t! Amb qui estaries disposada a pactar? I amb qui no?

Possiblement sempre i quan es respectin les necessitats del municipi, no tanco cap porta.

L’alcalde/essa ha de pertànyer a la llista més votada?

Si, és la decisió del municipi i s’ha de respectar.

Quan ha de plegar un polític?

Quan deixa de complir les seves obligacions com a tal i deixa d’inspirar confiança.

 

LA CANDIDATA EN PETITS DETALLS

En aquests moments, em sento

M’encanta

Odio

Quan em llevo

Confio

No em fio ni un pèl

Aniria fins a la fi del món

Espero que mai se sàpiga que

La meva vocació és

Tinc l’esperança que

Ara mateix el país està

L’1-O estava

M’abstinc de respondre les preguntes d’aquest bloc perquè les considero irrellevants a l’hora de triar un futur candidat a l’alcaldia.