La pàgina de la Cívica

 JULIOL

Últim concert de la temporada

La Coral Xeremella va participar en un concert amb la Coral Lira, de Montornès, i el Cor Camins. L’activitat va ser organitzada per Intercanvis Corals.

SETEMBRE

 Tai-Txi i Coral Xeremella inicien el curs

Després d’unes merescudes vacances, la Cívica ha reprès les seves activitats internes: Tai-Txi i els assajos de la Coral Xeremella.

Tai-Txi, sota la direcció del mestre Marc Ricart, es troba tots els dilluns de 20:00 a 21:30 hores. La Coral Xeremella, els dijous de 21:25 a 23:30 hores.

Si esteu interessats en participar podeu enviar un correu electrònic a info@lacivica.com.

La Coral Xeremella al concert de la Diada

La Coral Xeremella ha participat, juntament amb els Cantaires de Corró d’Amunt i el Cor Camins, a l’acte de la Diada. Entre el repertori de cançons també es va cantar l’Himne de les Franqueses.

La Coral Xeremella al concert de Festa Major

La Coral Xeremella, el Cor Camins i el Cor Art9 van participar al concert de Festa Major, organitzat per Intercanvis Culturals. Aquest ha estat el primer cop que la Cívica no s’ha pogut fer càrrec de l’organització d’aquesta activitat i és que des de fa un any l’entitat està fent una crida per trobar nous membres per a la Junta.

L’Aigua de Corró, a la Festa Major 2018

Coincidint amb el ball de l’Espolsada, la Cívica va oferir la degustació de la tradicional aigua de Corró. Com sempre, l’Aigua de Corró  es pot tastar a la fira de Sant Ponç i dins els actes de la Festa Major de Corró d’Avall.

 

NOVETATS

La Cívica a Instagram

La Cívica amplia la seva presència a les xarxes socials amb el seu nou compte a Instagram. Podeu seguir el compte aquí https://www.instagram.com/lacivicalf/

Aquest compte s’afegeix als ja existents:

Facebook: https://www.facebook.com/LaCivicaLF/

Twitter: https://twitter.com/lacivicaLF

Telegram: http://t.me/lacivica

Flickr: https://www.flickr.com/photos/137604164@N04/albums

La Coral Xeremella busca nous cantaires

T’agrada cantar? Busquem homes i dones.  Baix, tenor, contralt, soprano? No saps quin és el teu perfil? No pateixis perquè amb una simple prova ho sabrem.
Envia un correu a info@lacivica.com o un whatsApp al 60050584