Joves de les franqueses! 

En aquesta edició obrim el nostre article amb noves propostes per tirar endavant el nostre municipi.  

 Ens hem adonat que quan camines per les Franqueses, segons per on passes, el carrer és gris i trist, ja que tenim molts murs de formigó o arrebossats amb ciment. Per què no ho canviem? Des del Jovent Republicà proposem iniciar una campanya amb totes les associacions que vulguin adherir-s’hi. Canviem el color del municipi! Transformem els murs amb la imatge de la nostra cultura! Promocionem el moviment sense lucre i social de les nostres entitats.  

 Hem de transformar el poc activisme que té les Franqueses en moltes ocasions; podem fer de la festa major una festa creada pel poble, i dedicada al poble. Volem incentivar la gent a continuar expandint i prolongant la cultura catalana. Així doncs, instem a tothom a fomentar l’associacionisme, impulsar entitats on la base sigui la creació i la innovació i a fomentar la nostra cultura. 

Per últim però no menys important, demanem una regulació fiscal dels lloguers. Un habitatge és un dret, i no un luxe, com pensa més d’un propietari avariciós.   

 Àlex Carreras 

Portaveu del Jovent Republicà