Joves de Les Franqueses!

Obrim aquest trimestre amb dos temes capdavanters del nostre municipi: l’educació i l’habitatge. Les escoles de primària del nostre municipi presenten una desestabilització del nombre d’alumnes de les escoles d’infantil i de primària, posant en risc l’eliminació de les línies de P3 del CEIP Joan Camps, sobrecarregant la resta d’escoles del municipi, forçant la creació de noves línies de P3 i provocant l’increment desmesurat de la ràtio d’alumnes per professor. L’arrel del problema regeix sobre la gent del barri de Bellavista, per això preguem als ciutadans de Bellavista i la resta de veïns del municipi que trenquin amb els estigmes socials que regeixen sobre l’escola Joan Camps.

Per altra banda, comencen a ressorgir els problemes econòmics amb l’habitatge. Tot i que les Franqueses és un poble molt ben comunicat, amb bona situació, instal·lacions, etc., això no justifica la gran escalada de preus que estem vivint amb els lloguers, les males pràctiques d’algunes de les agències immobiliàries de les Franqueses, o l’avarícia de molts arrendadors per poder obtenir una major renda de l’immoble. Tot plegat per continuar abusant de l’habitatge com s’ha fet durant els anys anteriors a la crisi.

Àlex Carreras
Portaveu del Jovent Republicà.