El Burrusuki’s Team amb Panda al Marroc

En David Gallego, veí de les Franqueses, i el Dídac Soto, de Cànoves, conformen l’anomenat Burrusuki’s Team, una parella d’amics units per la passió del motor. Des de fa alguns anys participen en rallies amateurs a bord dels cotxes que ells mateixos arrangen. I així ha estat com enguany s’han inscrit a la Maroc Challenge, una cursa que tingué lloc entre el 14 i el 31 de març a les rodalies de la ciutat marroquina d’Erfour.

La particularitat del Burrusuki’steam rau, però, en què no han participat en aquesta cursa a bord d’un vehicle d’última generació, sinó amb un Seat Panda de l’any 91 que Gallego i Soto van condicionar. Per finançar la seva participació, els membres de Burrusuki van iniciar una campanya de micromecenatge, tot i que també van rebre petites aportacions dels ajuntaments de les Franqueses i Cànoves. A destacar que la Maroc Challenge té també una vessant solidària que es concreta en l’impuls a diversos projectes de cooperació al Marroc conjuntament amb algunes entitats locals.