On ha guanyat Ciutadans? I on els independentistes?

Quins han estat els resultats de les eleccions als diferents pobles de les Franqueses? Ciutadans ha estat la força més votada a Bellavista i a Corró d’Avall, mentre que Junts per Catalunya s’ha emportat la victòria a Llerona, Corró d’Amunt i Marata. ERC no és el partit més votat a cap població, però paradoxalment s’emporta la segona posició al conjunt del municipi. Tot plegat ho podreu veure amb més detall a la següent taula:

Però si sumem els diferents blocs (a favor de la independència i a favor de l’aplicació de l’article 155) l’anàlisi és encara més complex. A Bellavista ha guanyat el bloc del 155, mentre que a la resta del municipi els independentistes. A Corró d’Avall, no arriben, per poc al 50 %. A Corró d’Amunt, Marata i Llerona superen àmpliament aquest llindar.