Classic Car, 20 anys amb els cotxes antics

El passat 24 de setembre, l’Associació Clàssic Car va celebrar el seu 20è aniversari amb un acte que tingué lloc a la Plaça de l’Ajuntament. De bon matí es va dur a terme una trobada de socis i  posteriorment aquests van participar en una visita guiada a l’edifici del consistori.

Classic Car va néixer originàriament com una secció dins del Centre de Modelisme de les Franqueses, però aviat va agafar prou volada per constituir-se com a Associació amb una entitat pròpia. Els seus objectius passen fonamentalment per donar a conèixer els cotxes clàssics, és a dir aquells que tenen més de 25 anys, però també en fomentar la companyonia i l’amistat entre els seus propietaris. Per això organitzen periòdicament sortides arreu de Catalunya per lluir els seus cotxes.

Però Classic Car també ha col·laborat i col·labora en altres activitats del municipi. Per exemple en la Festa Major de Corró d’Avall o en la Cavalcada dels Reis Mags. I és que en més d’una ocasió ses majestats han viatjat al nostre poble a bord dels vehicles d’aquesta entitat.