Un concert, proper acte de celebració del 25è aniversari de Garbuix

La Plaça de l’Espolsada de Corró d’Avall acollirà un nou acte de celebració del 25è aniversari de la revista Garbuix. En aquest cas es tractarà d’un concert que tindrà lloc el proper divendres 20 de juny i que anirà a càrrec del cantautor Albert Solà i dels grups Empty Cage i Acció.

Aquest concert, que és de lliure accés, tindrà lloc en el marc de la Festa Jove que des de fa set anys organitza l’Ajuntament de les Franqueses. La festa començarà a les 18 h. i comptarà amb diverses demostracions musicals, de dansa i d’acrobàcies.

A més, en el transcurs de la vetllada es farà entrega dels premis als guanyadors dels concursos que Garbuix ha organitzat enguany entre els alumnes dels dos instituts del municipi. Concretament es lliurarà el premi a la dissenyadora de la portada del Garbuix 99, Yoba Balde, així com als autors de sis articles d’opinió que han estat publicats a Garbuix o bé que hi sortiran publicats properament.

Us hi esperem a tots!

 

cartell_concert_w2