La galeria Artemisia, Art & Tendències oferí un concert en benefici de la Creu Roja

El passat  divendres  30 de maig  es celebrar a la Galeria Artemisia, Art & Tendències un concert de música clàssica, amb les interpretacions de Mariona Camats (violoncel) i Eudald Buch (piano), en benefici de l’Assemblea Comarcal Creu Roja Granollers. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Sr. Francesc Colomé, i del president de l’entitat, Sr. Xavier Guàrdia.

Durant la presentació, Cristina Requena, directora de la sala, va donar les gràcies a públic, músics i sponsors la seva participació en la iniciativa. I Xavier Guàrida  va agrair a tothom, públic i sala, la seva implicació “perquè la participació civil, ja sigui en actes més grans o més petits, va sumant i ajudant molt” I va felicitar la iniciativa de “conjugar cultura i necessitats i societat civil” .

Artemisia va obsequiar amb una copa de  benvinguda a tothom per amenitzar l’estona en agraïment a la resposta ciutadana, ja que ja que totes les entrades estaven exhaurides una setmana abans del concert.

Amb aquest acte la Galeria Artemisia pretén continuar sumant esdeveniments que facin de l’espai un lloc de trobada cultural on tothom que vulgui pugui gaudir d’art, ja sigui mitjançant les exhibicions programades periòdicament, com d’altres manifestacions artístiques i culturals.