EL MAL ROTLLO 

23Vaig llegir l’entrevista a l’alcalde del darrer Garbuix. Tot amabilitat i bones intencions fins que comença a parlar de l’oposició. Quina agror i quin ressentiment transmeten les seves paraules quan es refereix a Colomé! I per què no dir-ho també quan dolor! I em temo que el to no seria gaire diferent si preguntéssim a Junts sobre Corchado. 

Alguna cosa han fet molt malament els líders d’aquest municipi quan la disputa política ha traspassat a l’àmbit personal. No pretenc repartir culpes. Crec que només els protagonistes saben realment què ha passat al llarg dels darrers anys. Però, de debò que un càrrec en un ajuntament, per molt important que sigui, justifica arribar a aquest nivell d’enfrontament? 

Més enllà de les qüestions personals, crec que és legítim preguntar-se en quina mesura això afecta la ciutadania. En un municipi mitjà com el nostre, on la política es juga fora de l’àmbit mediàtic, semblaria raonable que els partits poguessin actuar amb lleialtat entre ells en benefici de l’interès general.  No sembla aquest el nostre cas. Em temo que la lluita caïnita ho condiciona tot. Facin-s’ho mirar! Això no és sa pel municipi, però tampoc per a vostès! 

Joan Anton Guillén    

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *