El govern dissol els patronats d’Esports i Cultura

“Més de 20 anys de feina ben feta”; aquesta va ser la frase més escoltada al ple municipal del passat 29 de febrer, alhora que s’aprovava la dissolució i liquidació del Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut i del Patronat d’Esports. I aleshores, per què es tanquen? 

Segons el Govern municipal, especialment perquè cal clarificar les competències municipals i evitar duplicitats. Això vol dir que durant més de 30 anys s’han confós competències i s’han duplicat, sense que ningú fins ara se n’hagi adonat? D’altra banda, hem d’entendre que per distingir els diferents àmbits competencials és necessari liquidar els organismes autònoms i de participació que funcionen, i que la solució és el centralisme administratiu? 

El Ple també va aprovar que la dissolució es duria a terme durant aquest any, amb “calma i cura”, i que els dos patronats s’incorporaran com a àrees de regidories. 

La dissolució dels patronats va obtenir els següents vots a favor: PSC-CP, LFI+ERC-AM, SPLF i Sal-CUP-Amunt, i en contra: JUNTS-CM. 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *