EL COMERÇ DEL POBLE 

Des de fa uns quants anys l’associació LFCOMERÇ, que agrupa una quarantena de negocis de les Franqueses, sobretot a Corró d’avall i també a Bellavista, estem treballant per oferir campanyes i accions de dinamització del comerç local. Nosaltres hi posem idees, que en tenim moltes; les ganes, que no se’ns acaben; el material, perquè regalem punts de llibre, fem sortejos, concursos de dibuix; i a més participem en la festa major, portem el Patge Ganxet a recollir les cartes dels Reis Mags per Nadal, etc. I el ciutadà, què ha de fer? Doncs posar-hi voluntat i fer ús d’aquest comerç i de totes les coses que us oferim. 

Nosaltres volem donar vida al poble, i tenim alguns casos ben sonats que van més enllà de les fronteres franquesines. Les nostres ganes de treballar donen ambient als carrers amb un producte de qualitat, i un tracte diferencial, que dona caràcter i personalitat al nostre comerç. 

Ens cal el suport de l’Ajuntament, sigui del color que sigui, perquè així sigui. Ens cal el suport del poble, perquè puguem seguir sent-hi. I ens cal que des de darrera el taulell, els botiguers, us seguim oferint el millor de nosaltres mateixos, el millor del nostre producte. 

Us esperem a cadascuna de les nostres botigues amb un somriure als llavis. 

La junta de LFCOMERÇ 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *