Un quart de segle de la Cremada de l’ajuntament

La Cremada ha arribat al seu 25è aniversari. Des del seu inici i durant tots aquests anys, aquesta ha estat pensada, dissenyada, construïda i muntada, pels mateixos Diables, que durant setmanes li dediquem el nostre temps lliure. Quan arriba el moment de cremar-ho tot esmercem entre 9 i 10 hores per fer el muntatge, entre nervis, gaudi i satisfacció d’allò que realitzem, de la bona feina feta, mentre veiem com la plaça s’omple de gom a gom de gent…

Cal agrair a totes les persones que durant aquests 25 anys han gaudit d’aquest espectacle, algunes vegades sota els paraigües.

Potser alguns recordeu la Cremada del divendres de Festa Major. Fins i tot, potser alguns recordeu que algun any es va fer el diumenge. Si feu memòria, recordareu els diferents espectacles que fèiem, amb les Sàtires de Foc, o la baixada rapelant des del campanar, l’encesa amb una fletxa, o la invasió dels orcs, digna del Senyor dels Anells, al mateix ajuntament.

Recordeu, el que recordeu, no oblideu mai que la cremada, tot i les dificultats que han anat sorgint, la fem els Encendraires per a tots vosaltres.

 

Merche Toro Espinosa,

Diable soc, diable seré, m’estimo més ser un Encendraire que una dona de bé.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *