50è aniversari del C.F. Bellavista Milan  

Aquest juny el Club de Futbol Bellavista Milan ha arribat al seu 50è aniversari. Per celebrar-ho van organitzar una jornada plena d’activitats, entre les quals hi trobàvem un recull de fotografies d’aquest mig segle, tant dels jugadors com de l’evolució del seu camp. També es va fer el reconeixement, amb una placa commemorativa, dels antics jugadors del club. I es reservà un espai per agrair als actuals jugadors la bona feina feta aquesta temporada i, en especial, a l’equip femení.  

En Gian Franco Messaggi, seguidor del Milan i italià d’origen, va ser un dels promotors del club. L’any 1972, Messaggi juntament amb altres importants comerciants i l’alcalde del moment, van donar nom i els colors vermell i negre, que han esdevingut tot un símbol del futbol a Bellavista.