Noticia: Homenatge al tapisser José Antonio de la Torre 

Homenatge al tapisser José Antonio de la Torre 

L’Ajuntament ha homenatjat recentment el tapisser José Antonio de la Torre després que aquest hagi estat reconegut per la Generalitat com a Mestre Artesà Professional en la categoria de conservador i rehabilitador de vehicles històrics a motor. En l’acte, al qual hi va assistir part de la seva família, l’alcalde va posar de manifest l’honor que suposava pel municipi comptar amb un artesà d’aquestes característiques.  

De la Torre té una trajectòria de més de 50 anys com a tapisser. L’any 1970 ja comptava amb un taller al carrer Verge de Montserrat de Corró d’Avall, el qual, posteriorment, va traslladar al carrer Tagamanent. Pel seu taller hi han passat centenars de vehicles de tota mena, tot i que s’ha especialitzat en els vehicles clàssics.