L’estació de Corró d’Avall serà remodelada

El Consell de Ministres ha aprovat una partida de 18,4 milions d’euros per reformar quatre estacions de la línia R3, entre les quals s’hi troba la de Corró d’Avall.

La principal actuació que es durà a terme és l’ampliació de les andanes fins a 210 metres, de manera que l’estació podrà acollir combois molt més llargs i així augmentar la capacitat de passatgers. A més, també s’eliminaran els actuals passos a nivell, denunciats sovint pel risc que suposen per als usuaris, i seran substituïts per passos subterranis. Finalment també es construirà un pas que connectarà l’aparcament de davant de l’estació amb les antigues casernes i es tancarà l’estació amb torns, de manera que només sigui possible accedir-hi prèvia compra del corresponent bitllet. El període d’execució previst de les obres és de dos anys i quatre mesos.