La pàgina de la Cívica

Com ha passat en els darrers números, no s’han fet caminades el darrer trimestre de l’any 2020.


La Coral Xeremella va participar un any més a l’Encesa de llums de Nadal. Amb aquest motiu va gravar la moderna cançó de Nadal “Quan somrius”, estrenada el dia 11 de desembre.

Així mateix, la Coral va felicitar el Nadal desitjant Bones festes i un Feliç Any nou amb la popular cançó anglosaxona “On aneu pastorets?”, estrenada el dia 16 de desembre i gravada a l’entorn i a l’interior de l’església de Santa Maria de Llerona.

Per altra banda, la Junta de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall va convocar l’Assemblea anual ordinària el diumenge 8 de novembre, per tractar els temes habituals que estaven previstos en la primera convocatòria fallida del mes de març. A més, es va convocar Assemblea extraordinària el dimecres 30 de desembre per aprovar uns nous estatuts adaptats a la legislació vigent.

Finalment, l’Associació va felicitar els seus socis amb motiu de les festes de Nadal. Aquí us en mostrem una adaptació, desitjant que tingueu un bon any 2021!