Els nostres veïns i veïnes es mereixen una informació plural i transparent

Els mitjans de comunicació municipals són un instrument, però no un instrument polític, sinó un instrument de cohesió, de convivència, de diversitat, de reflex de la realitat, i han de ser un exemple de neutralitat, imparcialitat i rigor periodístic.

En el ple del mes de gener, el PSC hem presentat una moció per l’adhesió del nostre ajuntament al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, perquè la ciutadania ha de conèixer l’acció política de tots els partits i nosaltres com a representants tenim el deure de garantir-ho.

La crònica periodística de l’activitat política municipal ha d’explicar les diferents propostes d’actuació i reflectir els punts de vista dels diversos grups polítics representats, per evitar el partidisme i la utilització dels mitjans públics com a eines de propaganda política del partit que governa.

Gràcies a la moció presentada pel nostre grup i al suport rebut per part d’ Imagina Esquerra en Comú i C’s vetllarem per garantir que tots i totes rebem una informació plural, imparcial, professional i participativa.

Continuem treballant al vostre costat, per millorar la vida a les Franqueses.

Grup Municipal PSC Les Franqueses