Nova polèmica per la tala d’arbres

Una nova tala d’arbres a càrrec dels serveis municipals ha estat motiu d’enfrontament entre les diferents formacions polítiques. En aquesta ocasió, l’Ajuntament va decidir tallar els arbres que hi havia a la carretera de Cànoves al seu pas per la Sagrera, alguns d’una mida considerable. El Govern municipal va justificar aquesta decisió per la necessitat d’arranjar les voreres “malmeses per les arrels dels pollancres”. A més va assenyalar que les darreres inspeccions de l’arbrat havien detectat que estaven malmesos i que hi havia “grans branques amb risc de caiguda.”

Tanmateix, aquestes explicacions no van convèncer als grups de l’oposició i particularment a Imagina Esquerra en Comú (IEC) i a SAL-CUP, que van criticar que aquesta tala es dugués a terme en una època en què moltes aus estan nidificant. A més, també van denunciar que l’Ajuntament du a terme de manera sistemàtica el que ells anomenen “tales indiscriminades”.

Tot pegat va generar una concentració de protesta davant l’edifici de l’Ajuntament convocada per IEC. Una vintena de persones hi van acudir amb motosserres per mostrar la seva disconformitat amb la política de gestió de l’arbrat.