Llegiu el conte “Els fills de l’emperador Xiao Ling” de Toni Argent

Antoni Argent, de les Franqueses del Vallès, i Núria Ramon, de Lliçà de Vall, han publicat aquest mes d’abril el 6è conte del projecte literari “Cap nen/a sense conte”. L’objectiu és fomentar l’hàbit de la lectura, la imaginació i la creativitat dels nens i nenes, ja que les il·lustracions són en blanc i negre.

Argent remarca que la lectura és un dels millors hàbits que podem transmetre als infants i és molt important que, de ben petits, gaudeixin llegint.

Un cop passi la situació provocada pel coronavirus, s’imprimiran 20.000 exemplars d’aquest nou conte que porta per títol “Els fills de l’emperador Xiao Ling. Els contes es fan arribar a escoles i biblioteques de Catalunya, així com a trenta-cinc hospitals amb servei de pediatria dins del sub-projecte “Per Sant Jordi, cap nen/a hospitalitzat/da sense conte”. El projecte compta amb la col·laboració d’empreses, entitats i ajuntaments, com el de les Franqueses.

Podeu desccaregar-vos gratuïtament el conte clicant aquí, mentre que la resta de contes de la col·lecció i els seus corresponents vídeocontes estan disponibles al web: www.capnensenseconte.cat