Fem dels balcons una portada 

A finals de març, veient la situació que estàvem vivint, la redacció de Garbuix vam prendre la decisió que el número 124 sortiria al carrer, però d’una manera diferent a la que ho ha estat fent aquests 30 anys. Aquest Garbuix, que ara mateix no teniu a les mans, ha sortit en versió confinada, és a dir, només el trobareu online. 

Però com sempre, volíem que fos participatiu, que d’alguna manera vosaltres en fóssiu els protagonistes, així que hem deixat el disseny de la portada a les vostres mans. Us vam demanar que ens enviéssiu fotos de balcons, com a representació del confinament, però també perquè és als balcons on cada vespre ens hem aplegat a aplaudir als sanitaris, on hem xerrat amb els veïns, on els nostres nens i nenes han jugat, on han exposat els seus arcs de Sant Martí plens d’esperança… 

Així doncs, amb totes les vostres fotos hem confeccionat aquesta portada que és part de tots els veïns i veïnes de les Franqueses. Moltes gràcies!