Reciclem prou bé?

Coneixeran a més d’una persona que, com vostès mateixos o com jo, és conscient del canvi climàtic i vol aportar el seu granet de sorra reciclant tant com pugui i li sigui possible. Reciclem el vidre, el plàstic, el paper, l’orgànic i quan no sabem el què, ho posem a rebuig. Anem a comprar i estalviem bosses de plàstic. Acumulem trastos i coses on podem i, de tant en tant, anem a la deixalleria. Volem un planeta net i sabem que la suma de molts granets de sorra potser arriba a compensar allò que els grans poders/governs no fan (per exemple continuar cremant carbó). I ens diuen que no reciclem prou bé perquè la capsa de la pasta de dents no va al contenidor blau sinó a rebuig; o els tovallons de paper usats a l’orgànic; o els biberons i els xumets al contenidor gris i no al groc; i que el vidre trencat d’una finestra no va al contenidor verd sinó a la deixalleria… I ens cal pedagogia per ser més eficients. És responsabilitat política clarificar/millorar/explicar com hem de reciclar millor. Des del nostre grup treballarem perquè així sigui.

Imma Ortega

Regidora IEC les Franqueses