Quant ens costarà l’acord JxCAT-PSC? 

JxLF i PSC van tardar pocs dies, passades les eleccions de maig, en acordar seguir sent socis al govern de les Franqueses. Ara presenten un programa de 26 punts. Va ser molt fàcil assignar cadires, dedicacions i retribucions. Ha costat cinc mesos justificar que alguna cosa hauran de fer (o dir-ho).  

No vull, en dues-centes paraules, valorar els acords. Ho hauran de fer vostès. Els agrairé que trobin (internet, Garbuix, diarisl’acord del juny del 2016, de 20 punts, amb els mateixos protagonistes que l’actual. El tenen? Ara mirin quins no s’han fet i tornen a ser-hiPer què no s’han fet, amb majoria absoluta al govern? Ara mirin els que des del 2016 no s’han fet però ja no hi són, al 2019. Ja no calen? Eren per omplir? Ara mirin els que s’han fet a base de totxanes. Saben quant ens han costat? Més de 5.000.000 d’euros de nous préstecs, tot i estar només parcialment enllestits. Ara pensin quant ens costarà, en diners i en qualitat de vida al municipi, alguns del nous acords (com sempre, seran prioritaris els basats en la totxana i el creixement, amb uns tocs d’especulació urbanística) d’aquests dos socis tan ben avinguts. 

 

Àngel Profitós  

ERC les Franqueses