Els Reis d’Orient visitaran domicilis del municipi 

Per tercer any consecutiu LFComerç -l’associació de botiguers i comerciants de les Franqueses-  i l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall han impulsat una iniciativa per tal de portar els Reis d’Orient a diverses cases del municipi durant la nit del proper 5 de gener. Es tracta d’una activitat que ha comptat amb una gran acceptació al llarg dels darrers anys i que permet que els infants del municipi tinguin un contacte directe amb Ses Majestats. Aquelles famílies que hi estiguin interessades, cal que facin la sol·licitud a través del correu electrònic elsreisvenenacasa@gmail.com abans del 20 de desembre. 

 Aquesta activitat s’emmarca en la campanya de Nadal que una vegada més ha organitzat LFcomerç, i que entre d’altres activitats inclou l’acte d’encesa dels llums de Nadal, la fira de Nadal o l’entrega de cartes al patge reial. LFComerç també ha elaborat un model de carta reial que prometen que destacarà per la seva originalitat i que ben aviat podreu trobar als comerços del municipi