Ha guanyat la vella Convergència 

Ja tenim el nou govern municipal constituït. Ara estaria bé que presentessin el seu programa de govern. Però no ho faran i si ho fan serà per separat, perquè el que han fet es repartir-se el pastís, ara més granperquè són més a menjar-ne. 

I la repartició és curiosa. JUNTS es queda el control (diners i personal) de l’Ajuntament, les finances i tot allò que dona cobertura a les empreses i lobbies que representa. El PSC-PSOE es queda amb la majoria de regidories que donen serveis a les persones i els pot garantir una bona imatge. Ja veurem si el projecte personal del Sr. Colomé, la seva imatge i aquest control del consistori pot evitar que el PSC-PSOE  li acabi de menjar el terreny, com ja ha fet a les darreres eleccions. A més, una diputació governada pel PSC–PSOE pot acabar de tombar la balança cap als anomenats socialistes. 

Potser algú de JUNTS volia canvis, però ha guanyat la vella Convergència, representada clarament a la regidoria d’urbanisme, pagesia i medi ambient, amb conceptes sovint contradictoris però amb  una sola manera d’analitzar-lo, segurament la del totxo. La comoditat instal·lada per mantenir un estatus i una política envellida. 

ERC LES FRANQUESES DEL VALLÈS