Èxit en la segona edició del Summer Market

L’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses (ABCP) va organitzar la segona edició del Summer Market a finals de juny. Malgrat la calor del dissabte 29 de juny, mil cinc-centes persones es van sumar a les diferents activitats organitzades. Ara bé,  la màxima participació va ser a partir de les 7 de la tarda. Durant el matí, l’activitat va ser fluixa perquè el sol no va cedir.

L’ABCP valora molt positivament  aquesta segona edició,  on trenta-una botigues i empreses han muntat parada i realitzat tallers i/o activitats. Cal destacar que vint d’aquestes botigues i empreses són del municipi.

Summer Market comença a ser un mercat d’estiu consolidat a les Franqueses. L’ABCP tot just tanca la valoració d’aquest any i ja comença a replantejar-se l’edició del 2020, amb algunes novetats com: l’ampliació de més parades i empreses, la realització de més tallers i/o activitats  i un nou format que comenci a la tarda i s’allargui fins passada la mitjanit.