El segon premi de Reis venut a la Merceria Elionor

Ja fa anys que la Merceria Elionor de Corró d’Avall, a més de ser com el seu nom indica una merceria, ven loteria estatal. Enguany, en el sorteig de Reis, el segon premi va correspondre al 61.776, el qual fou venut en aquesta administració de loteria. El premi va anar molt repartit i el número es va vendre a unes 60 administracions de tot l’Estat. Malauradament a Corró d’Avall només es va despatxar un únic dècim.

El mateix dia de Reis, tot i ser festa, es va congregar a la botiga un grup de gent encapçalat per l’actual responsable de la botiga, Jordi Guàrdia, i la fundadora, Elionor Miralpeix. L’afortunat o afortunada rebrà un premi de 75.000 euros. Cal destacar, així mateix, que un bar del carrer Girona, a tocar del CAP de les Franqueses i de l’estació de tren de Bellavista les Franqueses- Granollers Nord, va vendre un quart premi del sorteig extraordinari de Nadal.