Cinc mesos!

Ja fa 5 mesos que la carretera de Llerona a l’Ametlla està parcialment tallada. Primer per l’arranjament del pont i ara per les esllavissades causades per la pluja al marge de la Verge.

Durant les obres del pont vam tenir paciència; era una obra necessària per complir amb la normativa europea i bla, bla, bla… Aquesta obra va finalitzar el 6 setembre de 2018. A gener de 2019 ja ha patit DUES reparacions. La primera “reparació” fou construir els desaigües que es van oblidar, (no ens enganyem, han foradat la calçada i prou!), i la segona, la modificació de les baranes, que resulta que no eren prou segures per als vianants… Aix! Què dèiem de pensar les coses?

Ara bé, que després de 5 MESOS encara estiguem amb restriccions de trànsit en aquesta carretera per les pluges del mes d’octubre, sense previsió que s’arregli en breu, és si més no curiós o, per què no dir-ho, vergonyós. I més vergonyós encara és l’interval de temps dels semàfors que regulen el trànsit, on poden estar els dos sentits en vermell durant gairebé un minut, se suposa que perquè els cotxes que estan circulant en aquell moment tinguin temps d’acabar de passar els escassos 50 metres.

Pel que sembla, aquesta obra no és prou important per al municipi.

5 mesos i anem sumant dies… Fins quan?

 

Joan Anton Guilem