Opinió: directe68.cat

El nou partit polític independentista es diu Directe68 (D68). Ha sigut registrat fa dos mesos i ja treballa per aglutinar el vot independentista que els partits del règim del 78, creats pels hereus del franquisme, han anat acorralant cap a aquest camí groc sense sortida, anomenat procés (truncat) de Catalunya.

Directe68 té com a principal objectiu, tot deixant de banda matisos i tendències dels seus votants, destapar l’engany processista: l’estafa més gran perpetrada contra el poble de Catalunya del darrer segle; i així poder forçar unes eleccions al Parlament de Catalunya, aconseguir 68 diputats i declarar la independència de Catalunya.

Agraeixo a El Garbuix l’haver publicat fa mig any enrera el meu article d’opinió Resistència Independentista Catalana (RIC). Des d’aleshores, els independentistes s’han reorganitzat escampant Radio Hadrian (RH) i entaulant col.laboracions diverses. Mentrestant, els processistes han experimentat els seus primers símptomes de flaquesa.

El concepte processisme a Catalunya ens connecta inconscientment amb les processons de Setmana Santa: una evocació a la mort anunciada i imminent. No devades, el color groc ha estat històricament utilitzat per assenyalar aquells que havien de ser aïllats o exterminats.

La feina de RH, de la RIC, de D68 és, doncs, desemmascarar l’enganyifa del color groc que anomenem llaçgroquisme i els seus còmplices (ANC, OMNIUM, TV3, VilaWeb,…). Ara, la gran batalla per Catalunya és la d‘aconseguir deixar de banda el llaçgroquisme o processisme per tornar a l’independentisme.

Albert Gispert Ganduxé

2 comments

  1. Hola si megrada mol aqet david es mol positiu te una visió mol clara de tot el qe hia de aqet procés tansol crec qe aixo costarà de realitzar mes de 12 mesos perque per mol positiu qe siguem hia molta gent qe costara de fer la desperta pro tindrem tota la calma posible i tota la qe fagi falta fins qe siguen tots salut

  2. “La Veritat és líquida” una frase dita per en David Raventós, líder de “Directe 68”. Tal com l’aigua transparent, que s’acaba filtrant per totes les escletxes, la Veritat acabarà calant en totes les Consciències dels catalans més tard o més d’hora.

Comments are closed.